Economischsysteem

Degenen, die na de Tweede Wereldoorlog de interstatelijke situaties begrepen, kwamen er achter dat het ‘directe imperialisme’ tot haar einde was gekomen. Met ‘directe imperialisme’ wordt bedoeld, dat imperialisten een bepaald land direct fysiek kolonialiseren. Hierbij kan er gedacht worden aan Nederland-Indonesië, België-Congo, Verenigd Koninkrijk-India, etc.

 

Kort na de Tweede Wereldoorlog begon Rusland aan een aanval op het kapitalisme en het westerse kolonialisme. Tevens spoorde zij de gekolonialiseerde volkeren aan tot revolutie. Rusland vormde dus belangrijke obstakels voor de imperialisten. Hierdoor begreep de Verenigde Staten dat imperialisme toe was aan een nieuwe methode. Zij heeft de landen, die onafhankelijk werden, aan haarzelf verbonden door hulp en schulden.

 

De enige oplossing voor de moslims en de gehele mensheid om los te komen van het juk van kapitalisme is het economisch systeem van de Heer der Werelden te volgen. Dit boek zet het Islamitische economisch systeem uit een volgens de Koran en Soenna.

Het boek in pdf formaat downloaden in de volgende talen:
Arabisch - Turks - Engels

Khilafah.nl - is een initiatief van de sjabaab van Hizb ut Tahrir in Nederland